VIKO DRAUDA 2020 metų rudens pusmetį savo veiklą vykdė vėl nuotoliniu būdu. Mes patys valdėme įmonę, o tai yra labai naudinga patirtis pradedant savo karjeras. Mums buvo svarbu aiškiai ir trumpai apibrėžti esančius darbus ir juos tinkamai pasiskirstyti. Taip mūsų komanda išvystė sklandų grupinį darbą: trumpai, aiškiai apsitariame ir kiekvienas vykdo jam paskirtą užduotį.

Nauja ir naudinga patirtis – nuotolinės mugės -sudalyvavome dviejose – Nuotolinėje tarptautinėje IB mugėje Slovakijoje ir 24-oje Tarptautinėje IB mugėje Lietuvoje. Pasiruošimo joms, bei pačių mugių metu mūsų komanda parodė, kad yra itin stipri ir vieninga. Darbo pasidalijimas ir efektyvus užduočių vykdymas padėjo iškovoti ne vieną laimėjimą. Smagu yra tai, kad net neturėdami gyvo kontakto, sugebėjome išlaikyti sklandų VIKO DRAUDA darbą ir šiltus santykius tarp darbuotojų.

Buvo atlikta, nemažai darbų įmonės viduje, jos tobulinimui, lengvesniam jos valdymui. Darbuotojai taip pat dalinosi savo įspūdžiais apie rudens pusmečio darbus: „VIKO DRAUDA supažindino su pagrindiniais draudimo įmonės veiklos procesais, suteikė progą įsijausti į įmonės vykdomą veiklą ir leido iš arti pamatyti, kaip viskas vyksta draudimo įmonės viduje. Įgyta patirtis labai pravers ateityje pradedant savo karjerą draudimo sektoriuje.“; „Kūrėme naujus katalogus, prisistatymus, vizitines korteles, dalyvavome mugėse. Bendradarbiavome su įmonėmis, dalyvavome pirkimo bei pardavimo procesuose. Atnaujinome internetinę svetainę, kuri tapo patogesnė užsienio klientams.“

Išvada galėtų būti tokia, kad nesvarbu kokiu būdu vyksta darbas, nuotoliniu ar gyvai, – mes sugebame prisitaikyti ir likti vieninga komanda, o tai yra vienas iš svarbesnių tvirtos įmonės bruožų.

ID18A grupė