VIKO DRAUDOS PARDAVIMAI IR KLIENTAI 

Imitacinė draudimo įmonė  VIKO DRAUDA įmonėms siūlo gyvybės ir ne gyvybės draudimo rūšių produktus, administruoja žalas, parengia finansinius dokumentus, sutartis, draudimo liudijimus, kurie sudaromi vadovaujantis galiojančiais Lietuvos Respublikos įstatymais. Pardavimu laikomas prekės perleidimas pagal pirkimo-pardavimo, tiekimo, ar kitus sandorius. Pardavimas įvyksta, kai pardavėjas susitaria su pirkėju dėl teikiamos paslaugos ir kainos per VIKO Draudos el. paštą (vpmfvikodrauda@gmail.com)

Draudimo bendrovė gilinasi į klientų tikslus ir jiems kylančias problemas, apibendrina sukauptas žinias, pasitelkia geriausius pavyzdžius ir kuria arba pritaiko rinkoje išbandytus draudimo valdymo sprendimus. VIKO Drauda pirmiausiai pasiūlo savo darbuotojams apsidrausti gyvybės ir ne gyvybės draudimu. Šį draudimo strategija yra gera tuo, kad darbuotojai yra dar labiau susipažinę su bendrovės teikiamoms paslaugoms ir gali siūlyti kitiems draudimo paslaugas jau pritaikant savo asmeninę patirtį. Daugiausiai buvo parduota nuo nelaimingų atsitikimų darbe draudimo polisų, iš viso 32, kurių bendra suma siekė apytiksliai 6  tūkstančių eurų.

VIKO Drauda siūlo savo gyvybės ir ne gyvybės draudimo paslaugas, taip pat imitacinėms bendrovėms. Susipažinę su paslaugom apsidraudė trys imitacinės bendrovės: „Vilionė“ (civilinės atsakomybės draudimas), „Nobilitas“ (civilinės atsakomybės draudimas), „Biurometa“ (kelionių draudimas. Per 2021 metus iš viso parduota 100 ne gyvybės draudimo polisų, kurių bendra suma siekė 24653,01 Eur.

Draudimo ir perdraudimo įmokų ir sutarčių ataskaitos duomenys

Eilės Nr.Draudimo rūšys ir porūšiaiPer ataskaitinį laikotarpį, vnt.
Sudarytos draudimo sutartys
Ataskaitinio laikotarpio pabaigoje, vnt.
Galiojančios draudimo sutartys
1.Medicininių išlaidų draudimas2323
3.Nelaimingų atsitikimų darbe  draudimas3230
4.Motorinių transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės draudimas99
5.Kitas transport priemonių draudimas1111
6.Draudimas nuo gaisro ir kitos žalos, padarytos turtui1919
7.Bendrosios civilinės atsakomybės33
8.Kredito ir laidavimo draudimas33

Taigi, VIKO Drauda siekia – būti labiausiai į klientus orientuota imitacinė draudimo bendrove. VIKO Drauda kviečia bendradarbiauti.