Mokymasis ir kvalifikacijos kėlimas naudingas tiek darbuotojams, tiek organizacijai. Darbuotojui naudingas dėl to, kad padeda rasti įvairių problemų sprendimus, padidina darbinės veiklos vertę ir darbo našumą, sustiprina darbuotojo pasitikėjimą savo jėgomis, sukuria platesnes perspektyvas karjerai. Darbuotojų mokymasis ir kvalifikacijos kėlimas organizacijai naudingas, nes skatina motyvacijos augimą ir didina lankstumą, garantuoja organizacijos narių reikiamo kvalifikacijos lygio palaikymą.

Gegužės 28 d. vyko kvalifikacijos kėlimo testas, kuriame dalyvavo visi IB VIKO DRAUDOS darbuotojai. Testą sudarė 15 klausimų apie draudimą, draudžiamuosius įvykius, gyvybės draudimą ir kt.  

Perskaičiavus kvalifikacijos kėlimo testo rezultatus, geriausiai pasirodė IB VIKO DRAUDOS direktorius Andžej, kuris surinko 14,8/15 taškų, nedaug atsiliko ir Melisa su Irina, surinkusios 14-13,9 taškus. Džiaugiamės, kad visi įmonės darbuotojai turi bent vidutines žinias draudimo srityje ir pasiekė nemažiau 60 proc. teisingų atsakymų.

Taigi, darbuotojų ugdymas yra puikus pasirinkimas, kuris gali kur kas labiau paskatinti mokytis ir teikti motyvaciją dirbti ne tik sau, tačiau tuo pačiu ir kompanijai, kuri turėtų būti vadinama asmens namais, o ne paprasčiausiu darbu.